Stir Fry Met Groene Asperge En Gember
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Stir-fry met groene asperge en gember

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit 1/3 deel olie in de wok en bak de kipfiletblokjes in 5 minuten goudbruin. Haal de kip uit de pan en zet opzij. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit de sjalot 1 minuut aan. Voeg de groene asperges toe en roerbak deze in 6 minuten knapperig.
3
Meng de gemberjam met de sojasaus, peper, knoflook en limoensap en -rasp. Voeg de saus toe aan de stir-fry en bak 2 minuten mee.
4
Voeg de kip toe aan de stir-fry en verwarm nog 3 minuten mee. Garneer het gerecht met de bosui, koriander en sesamzaadjes en serveer met de rijst.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Mia wouters
Guus Haefkens
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Chinees
Soort
Rijst
Groene asperges
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via