Print opties

Sluiten

Stir-fry met groene asperge en gember

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit 1/3 deel olie in de wok en bak de kipfiletblokjes in 5 minuten goudbruin. Haal de kip uit de pan en zet opzij. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit de sjalot 1 minuut aan. Voeg de groene asperges toe en roerbak deze in 6 minuten knapperig.
3
Meng de gemberjam met de sojasaus, peper, knoflook en limoensap en -rasp. Voeg de saus toe aan de stir-fry en bak 2 minuten mee.
4
Voeg de kip toe aan de stir-fry en verwarm nog 3 minuten mee. Garneer het gerecht met de bosui, koriander en sesamzaadjes en serveer met de rijst.