Vegan havermout met chocolade en pindakaas
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Vegan havermout met chocolade en pindakaas

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Zet een pannetje op laag vuur en voeg havermout, cacao, chiazaad en amandelmelk toe. Roer goed door totdat de havermout de gewenste dikte heeft.
2
Snijd ondertussen de banaan in plakjes en breek de chocolade in stukjes.
3
Verdeel het mengsel over 2 bakjes en top af met de pindakaas, pinda’s, pure chocolade en de banaan in plakjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Soort
Havermout
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via