Vegan havermout met chocolade en pindakaas
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Havermout met chocolade en pindakaas

Start je dag bewust met een kom havermout met chocolade en pindakaas. Havermout kun je op allerlei manieren klaarmaken. Wij kiezen voor de gouden combinatie: chocolade en pindakaas als toevoeging. Dit ontbijtje staat binnen razendsnel op tafel en is een voedzame bodem voor een drukke dag. Maak dit recept vegan met vegan pure chocolade.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept havermout met chocolade en pindakaas

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Zet een pannetje op laag vuur en voeg havermout, cacao, chiazaad en amandelmelk toe. Roer goed door totdat de havermout de gewenste dikte heeft.
2
Snijd ondertussen de banaan in plakjes en breek de chocolade in stukjes.
3
Verdeel het mengsel over de kommetjes en top af met de pindakaas, pinda’s, pure chocolade en de banaan in plakjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

M
Marijke
Graag ontvang ik recepten
J
Jennifer van Eatertainment
Hi Marijke, waar wil je recepten ontvangen? Via de zoekbalk kun je recepten op onze website vinden. Heb je een Eatertainment profiel? Dan kun je recepten gemakkelijk opslaan in jouw receptenboek. Bij het aanmaken van een Eatertainment profiel, schijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief en ontvang je wekelijks recepten in je inbox!

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via