Vegan havermout met chocolade en pindakaas
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Havermout met chocolade en pindakaas

Start je dag bewust met een kom havermout met chocolade en pindakaas. Havermout kun je op allerlei manieren klaarmaken. Wij kiezen voor de gouden combinatie: chocolade en pindakaas als toevoeging. Dit ontbijtje staat binnen razendsnel op tafel en is een voedzame bodem voor een drukke dag. Maak dit recept vegan met vegan pure chocolade.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept havermout met chocolade en pindakaas

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Zet een pannetje op laag vuur en voeg havermout, cacao, chiazaad en amandelmelk toe. Roer goed door totdat de havermout de gewenste dikte heeft.
2
Snijd ondertussen de banaan in plakjes en breek de chocolade in stukjes.
3
Verdeel het mengsel over de kommetjes en top af met de pindakaas, pinda’s, pure chocolade en de banaan in plakjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via