Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
Paasrecepten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Smaak van het leven
Smaak van het leven
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Onze nieuwe videoserie
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Favorieten
Paasrecepten
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Leuke recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Smaak van het leven
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Onze nieuwe videoserie
Inspiratie
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Havermout met chocolade en pindakaas
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
100 gr havermout
10 gr cacaopoeder
1 el chiazaadjes
500 gr amandelmelk
1 banaan
20 gr Lindt Excellence chocolade 85% cacao
2 el 100% pindakaas
1 handje pinda's
1
Zet een pannetje op laag vuur en voeg havermout, cacao, chiazaad en amandelmelk toe. Roer goed door totdat de havermout de gewenste dikte heeft.
2
Snijd ondertussen de banaan in plakjes en breek de chocolade in stukjes.
3
Verdeel het mengsel over de kommetjes en top af met de pindakaas, pinda’s, pure chocolade en de banaan in plakjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.