Deze goed gevulde wraps zorgen er voor dat je de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente bijna binnenkrijgt. We kruiden de sperziebonen met een boemboe, wat een echte smaakmaker is. Hierdoor heeft het gerecht qua kruiden niet meer nodig dan dat.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept wrap met falafel en kruidige boontjes
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Maak de sperziebonen schoon. Blancheer de sperziebonen 3 min. in kokend water. Spoel de sperziebonen af met koud water.
2
Verhit de helft van de olie in de wokpan op hoog vuur en wok de sperziebonen in 3 min. gaar. Roer de boemboe en het water door de sperziebonen. Gaar het geheel nog 3 min.
3
Verhit in een koekenpan de andere helft van de olie en bak de falafelballetjes kort aan.
4
Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de wraps dun in met zure room. Beleg de wraps met sperziebonen en de falafel balletjes.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment