Asian honey garlic potatoes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Asian honey garlic potatoes

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Boen de krieltjes schoon onder koud water. Dep droog en halveer ze. Pel de teentjes knoflook en hak fijn. Snijd de bosui in ringen.
2
Meng voor de saus het water, de honing, srirachasaus en sojasaus door elkaar en zet apart.
3
Snijd de paksoi in grove stukken. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan, bak de paksoi op hoog vuur, haal uit de pan en zet ook apart.
4
Bak in dezelfde koekenpan de krieltjes 3-4 min. op half hoog vuur. Schep de knoflook erdoor en bak 1-2 min. mee.
5
Schenk de saus erbij en bak 10-12 min. Bak tot de saus kleverig is en om de krieltjes blijft plakken. Voeg de paksoi toe en bak nog 1-2 min. mee.
6
Garneer het gerecht met sesamzaadjes en de gesneden bosui.
Wijntip van Yves

Primitivo

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Balans
Soort
Aardappel
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via