Print opties

Sluiten

Asian honey garlic potatoes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Boen de krieltjes schoon onder koud water. Dep droog en halveer ze. Pel de teentjes knoflook en hak fijn. Snijd de bosui in ringen.
2
Meng voor de saus het water, de honing, srirachasaus en sojasaus door elkaar en zet apart.
3
Snijd de paksoi in grove stukken. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan, bak de paksoi op hoog vuur, haal uit de pan en zet ook apart.
4
Bak in dezelfde koekenpan de krieltjes 3-4 min. op half hoog vuur. Schep de knoflook erdoor en bak 1-2 min. mee.
5
Schenk de saus erbij en bak 10-12 min. Bak tot de saus kleverig is en om de krieltjes blijft plakken. Voeg de paksoi toe en bak nog 1-2 min. mee.
6
Garneer het gerecht met sesamzaadjes en de gesneden bosui.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.