Bladerdeeg vlinders met rode pesto en cheddar
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Bladerdeeg vlinders met rode pesto en cheddar

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Rol het deeg uit. Besmeer het deeg met pesto en verdeel de cheddar kaas eroverheen. Hak de rozemarijn fijn en verdeel deze samen met het sesamzaad over de kaas.
2
Rol het deeg vanaf de korte zijde op tot aan het midden. Herhaal dit voor de andere kant. Druk nu beide rollen stevig tegen elkaar aan. Rol het deeg in vershoudfolie en laat 30 min. opstijven in de koelkast.
3
Haal het deeg uit de koelkast en snijd, met behulp van een scherp mes, plakken van ongeveer 1,5 à 2 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bewaar ongeveer 5 cm afstand tussen de plakken.
4
Bak de vlinders 12 tot 15 min. in het midden van de oven goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Soort
Ovengerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via