Print opties

Sluiten

Bladerdeegvlinders met rode pesto en cheddar

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min

Ingrediënten

12 personen
Ingrediënten
1
Rol het deeg uit. Besmeer het deeg met pesto en verdeel de cheddar kaas eroverheen. Ris de blaadjes rozemarijn van de takjes en hak de blaadjes fijn. Verdeel dit samen met het sesamzaad over de kaas.
2
Rol het deeg vanaf de korte zijde op tot aan het midden. Herhaal dit voor de andere kant. Druk nu beide rollen stevig tegen elkaar aan. Rol het deeg in vershoudfolie en laat 30 min. opstijven in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 200˚C. Haal het deeg uit de koelkast en snijd, met een scherp mes, plakken van ongeveer 1,5 à 2 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bewaar ongeveer 5 cm afstand tussen de plakken. Bak de vlinders 12 tot 15 min. in het midden van de oven goudbruin.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.