Print opties

Sluiten

Gevulde eieren met asperge

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
1
Kook de eieren in 8 à 10 min. hard en laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd voorzichtig in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en prak in een kom fijn met een vork.
2
Meng met de mayonaise, het uienpoeder, knoflookpoeder en paprikapoeder en breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat extra mayonaise toe indien het mengsel niet glad genoeg is. Doe het eigeelmengsel vervolgens in een spuitzak met spuitmondje.
3
Leg de gehalveerde eieren op een borrelplak en vul deze met het eigeelmengsel.
4
Kook ondertussen de aspergetips in 2 à 5 min. beetgaar. Beleg ieder gevuld ei met een aspergetip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.