Gevulde Pompoen Uit De Oven Met Couscous
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde pompoen uit de oven met couscous

Een gerecht vol met warme smaken en verrassende structuren! Dit makkelijke ovengerecht heb je zo voorbereid en is dus ideaal als je een keer geen zin hebt om uitgebreid te koken, maar wel wat lekkers op tafel wil zetten.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept gevulde pompoen uit de oven met couscous

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de pompoen in de lengte, verwijder de pitjes en hol de pompoen verder uit. Besprenkel met olijfolie, peper en zout. Bak de pompoen in ca. 45 min. zacht in de oven.
2
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten. Meng de couscous met de pijnboompitten, verkruimelde feta en rozijnen. Scheur de spinazie in stukken en meng door de couscoussalade. Breng eventueel extra op smaak met peper en zout.
3
Haal de pompoen uit de oven en vul met de couscoussalade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Gluten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?