In samenwerking met:
IJssandwiches met discodip
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

IJssandwiches met discodip

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht! Hoe leuk is dit dessert: ijssandwiches met discodip? Gemakkelijk, snel klaar én lekker! Doordat het makkelijk is om te maken, kunnen de kids eventueel helpen om hun eigen nagerecht te maken.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept ijssandwiches met discodip

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Leg de plakken ijs op een galette en dek af met een tweede galette.
2
Bestrooi de randen van de ijssandwiches met de discodip.

Maak een feestje van de avond met ijssandwiches!

IJssandwiches zijn heerlijke traktaties die bestaan uit een vulling van ijs tussen twee koekjes. Ze zijn eenvoudig te maken en kunnen worden aangepast aan verschillende smaken en voorkeuren. Hier zijn enkele ideeën voor wat je kunt gebruiken om ijssandwiches te maken:

 1. IJssandwiches met speculaas: deze ijssandwiches van speculaasjes zijn gevuld met kaneelijs en even in de pure chocolade gedipt. Smullen!
 2. Chocoladekoekjes met vanille-ijs: klassieke chocoladekoekjes vormen een heerlijke combinatie met romig vanille-ijs. De rijke smaak van chocolade harmonieert perfect met de zoete vanillesmaak.
 3. Havermoutkoekjes met kaneelijs: havermoutkoekjes voegen een knapperige textuur en een lichte nootachtige smaak toe aan de ijssandwich. Combineer ze met kaneelijs voor een warme, kruidige smaakcombinatie.
 4. Suikerkoekjes met aardbeienijs: zachte suikerkoekjes passen goed bij de frisse en fruitige smaak van aardbeienijs. De zoetheid van de koekjes en het ijs vormen een heerlijke combinatie.
 5. Pindakaaskoekjes met chocolade-ijs: de rijke, hartige smaak van pindakaaskoekjes contrasteert mooi met het romige en licht bittere chocolade-ijs. Het resultaat is een heerlijke mix van smaken en texturen.
 6. Gemberkoekjes met citroenijs: gemberkoekjes voegen een pittige kick toe aan de ijssandwich en vormen een mooi contrast met de verfrissende smaak van citroenijs.
 7. Amandelkoekjes met koffie-ijs: amandelkoekjes hebben een rijke, nootachtige smaak die goed samengaat met de diepe, robuuste smaak van koffie-ijs. Het is een perfecte combinatie voor liefhebbers van koffiearoma’s.
 8. Honing-havermoutkoekjes met karamel-zeezoutijs: deze combinatie van zoete, licht zoute karamel-zeezoutijs met de warme smaak van honing en havermoutkoekjes zorgt voor een decadente ijssandwich.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt spelen met verschillende smaakcombinaties om ijssandwiches te creëren die perfect passen bij jouw smaak en voorkeuren. Experimenteer en geniet van deze heerlijke traktaties!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

 • Gluten
 • Ei
 • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via