Haal de karbonade 30 min. voor gebruik uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
2
Dep de karbonade droog. Bestrooi beiden kanten naar smaak met peper, zout en paprikapoeder.
3
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en laat de boter smelten met de salie. Draai het vuur lager en bak het vlees in 10-15 min. Draai regelmatig om en schep de gesmolten boter met salie over het vlees.
4
Verhit ondertussen nog een pan met ¾ deel van de olie. Bak de krieltjes in 10-12 min. goudbruin en schept regelmatig om.
5
Verwarm vlak voordat het vlees klaar is een wok of koekenpan met dikke bodem met de rest van de olie. Bak de spinazie gedurende 2 min. totdat deze geslonken is. Schep regelmatig om en breng op smaak met zout. Schep of giet eventueel vooraf het overtollige water uit de pan met spinazie. Druk hierbij de spinazie aan zodat het water vrijkomt.
6
Verdeel de spinazie, aardappelen en vlees over de borden.
Reacties
Plaats nieuwe reactie