Macadamia Koeken Met Witte Chocolade
Niveau
Beginner
Tijd
22 min

Macadamia koeken met witte chocolade

Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
22 min
Wachttijd
1u 13min
Totale tijd
1u 35min
1
Meng in een keukenmachine het zelfrijzend bakmeel met de suiker en boter tot een kruimelig geheel.
2
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en hak de noten grof. Meng chocolade, noten, vanille aroma en 1 ei door het kruimeldeeg. Kneed het deeg tot een samenhangend geheel en pak in met huishoudfolie. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het deeg in 15 gelijke plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 13 minuten goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Soort
Koekjes
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via