Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
22 min
Wachttijd
1u 13min
Totale tijd
1u 35min
1
Meng in een keukenmachine het zelfrijzend bakmeel met de suiker en boter tot een kruimelig geheel.
2
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en hak de noten grof. Meng chocolade, noten, vanille aroma en 1 ei door het kruimeldeeg. Kneed het deeg tot een samenhangend geheel en pak in met huishoudfolie. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het deeg in 15 gelijke plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 13 minuten goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via