Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng water aan de kook en bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat afkoelen.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in halve ringen en het selderijblad fijn.
3
Verhit olie in een wok en bak de spekblokjes tot ze een beetje verkleuren. Voeg de ui toe en bak even mee tot het glazig wordt. Voeg vervolgens knoflook, trassi en sambal toe en bak 1 min. mee. Kruimel de helft van het blokje bouillon over het geheel.
4
Voeg de rijst toe en bak mee tot het een beetje krokant wordt (goreng). Voeg als laatste de gesneden prei en het selderijblad toe. Proef en maak eventueel op smaak met de rest van de bouillon, peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip

Gemaakt door Eatertainment

Delen via