Nasi Goreng
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Nasi Goreng

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Breng water aan de kook en bereid de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat afkoelen.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in halve ringen en de selderij fijn.
3
Verhit olie in een wok en bak de spekblokjes tot ze licht verkleuren. Voeg de ui toe en bak even mee totdat de ui glazig wordt. Voeg vervolgens knoflook, trassi en sambal toe en bak 1 min. mee. Verkruimel de helft van het bouillonblokje over het geheel.
4
Voeg de rijst toe en bak mee tot het geheel een beetje krokant wordt (goreng). Voeg als laatste de gesneden prei en het selderijblad toe. Proef en maak eventueel op smaak met de rest van het bouillonblokje, peper en zout.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Gert-Jan van Leem
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via