Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
14u 0min
Totale tijd
14u 25min
1
Maal de garnalen heel fijn in een keukenmachine. Let op dat er geen stukjes meer in zitten.
2
Pel en snipper de knoflook, meng samen met de fijngemalen garnalen, tapiocameel, water en zout en kneed tot een glad deeg.
3
Maak een lange rol van het deeg en verpak in aluminiumfolie (of bananenblad). Laat 2 uur stomen in een rijstkoker of stoomoven.
4
Verwarm de oven voor op 70°C. Laat de rol deeg afkoelen en verwijder de aluminiumfolie. Snijd het deeg in hele dunne plakjes en laat 10 tot 12 uur drogen in de oven.
5
Verwarm een frituurpan of wok met olie op 180°C. Voeg 3 tot 4 stukjes kroepoek per keer toe aan de hete olie en laat +/- 5 sec. frituren. De kroepoek zet uit en komt naar boven drijven. Laat uitlekken op keukenpapier.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Tussendoortjes
Bijgerechten
Cuisine
Indonesisch
Aziatisch
Chinees
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via