Quesadillas Met Garnalen En Jalapenos
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Quesadilla’s met garnalen en jalapeños

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de ui in dunne ringen. Verhit 1/2 deel olie in een koekenpan en bak de uien zacht en bruin. Haal de uien uit de pan en zet apart.
2
Verhit 1/4 deel olie in dezelfde pan en bak de garnalen met de cajunkruiden in ongeveer 3 min. gaar. Snijd ondertussen de koriander fijn.
3
Leg 1 tortilla klaar en verdeel hier de helft van de Coleslaw rauwkost overheen. Beleg de tortilla met de helft van de ui, garnalen, jalapeños, koriander en kaas. Leg er een tweede tortilla bovenop.
4
Verhit 1/4 deel olie in een pan en bak de tortilla in 3 à 4 min. goudbruin aan één kant op middelhoog vuur. Draai de tortilla om en bak de andere kant in ongeveer 3 min. goudbruin.
5
Herhaal dit met de andere tortilla’s.
6
Snijd de quesadilla’s in partjes en serveer met limoen en extra Coleslaw rauwkost.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via