Quesadillas Met Garnalen En Jalapenos
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Quesadilla’s met garnalen en jalapeños

Deze spicy quesadilla’s bak je heerlijk krokant en goudbruin in de koekenpan. De goedgevulde quesadilla is ideaal als avondmaaltijd, maar kan in kleinere stukjes ook geserveerd worden als borrelhapje. Jalapeños te pittig? Vervang dan door groene paprika.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept quesadilla’s met garnalen en jalapeños

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Snijd de ui in dunne ringen. Verhit 1/2 deel olie in een koekenpan en bak de uien zacht en bruin. Haal de uien uit de pan en zet apart.
2
Verhit 1/4 deel olie in dezelfde pan en bak de garnalen met de cajunkruiden in ongeveer 3 min. gaar. Snijd ondertussen de koriander fijn.
3
Leg 1 tortilla klaar en verdeel hier de helft van de Coleslaw rauwkost overheen. Beleg de tortilla met de helft van de ui, garnalen, jalapeños, koriander en kaas. Leg er een tweede tortilla bovenop.
4
Verhit 1/4 deel olie in een pan en bak de tortilla in 3 à 4 min. goudbruin aan één kant op middelhoog vuur. Draai de tortilla om en bak de andere kant in ongeveer 3 min. goudbruin.
5
Herhaal dit met de andere tortilla’s.
6
Snijd de quesadilla’s in partjes en serveer met limoen en extra Coleslaw rauwkost.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Mosterd
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via