Print opties

Sluiten

Quesadilla’s met garnalen en jalapeños

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de ui in dunne ringen. Verhit 1/2 deel olie in een koekenpan en bak de uien zacht en bruin. Haal de uien uit de pan en zet apart.
2
Verhit 1/4 deel olie in dezelfde pan en bak de garnalen met de cajunkruiden in ongeveer 3 min. gaar. Snijd ondertussen de koriander fijn.
3
Leg 1 tortilla klaar en verdeel hier de helft van de Coleslaw rauwkost overheen. Beleg de tortilla met de helft van de ui, garnalen, jalapeños, koriander en kaas. Leg er een tweede tortilla bovenop.
4
Verhit 1/4 deel olie in een pan en bak de tortilla in 3 à 4 min. goudbruin aan één kant op middelhoog vuur. Draai de tortilla om en bak de andere kant in ongeveer 3 min. goudbruin.
5
Herhaal dit met de andere tortilla’s.
6
Snijd de quesadilla’s in partjes en serveer met limoen en extra Coleslaw rauwkost.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.