Roggebrood Met Chili Aardbeienchutney
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Roggebrood met chili-aardbeienchutney

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten chutney
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm voor de chutney een koekenpan met zonnebloemolie en fruit de ui en rode peper 2 min. aan. Voeg de gember, kurkuma en komijn toe en bak kort mee. Meng de aardbeienjam erdoorheen en laat afkoelen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Besmeer iedere plak roggebrood met een halve el chili-aardbeienchutney en leg hier een plakje kaas op. Garneer met tuinkers. Tip: Maak direct een grotere hoeveelheid chutney die je bewaart in de koelkast. Zo heb je altijd iets lekkers in huis. Het is ook een heerlijke dip bij een kaasplankje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via