Roggebrood Met Chili Aardbeienchutney
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Roggebrood met chili-aardbeienchutney

Fleur jouw standaard sneetje roggebrood op met kaas en een zelfgemaakte chili-aardbeienchutney! Deze heerlijk chutney is supermakkelijk zelf te maken en geeft een extra smaak aan een simpele lunch.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Ingrediënten chutney

Recept roggebrood met chili-aardbeienchutney

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm voor de chutney een koekenpan met zonnebloemolie en fruit de ui en rode peper 2 min. aan. Voeg de gember, kurkuma en komijn toe en bak kort mee. Meng de aardbeienjam erdoorheen en laat afkoelen. Breng op smaak met peper en zout.
2
Besmeer iedere plak roggebrood met een halve el chili-aardbeienchutney en leg hier een plakje kaas op. Garneer met tuinkers. Tip: Maak direct een grotere hoeveelheid chutney die je bewaart in de koelkast. Zo heb je altijd iets lekkers in huis. Het is ook een heerlijke dip bij een kaasplankje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via