Houd je boozy brunch thuis!
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Spicy virgin margarita

Een heerlijk verrassende cocktail, wij zijn er gek op! Zo ook op deze pittige, alcoholvrije draai aan de klassieke margarita. De heerlijke combinatie van ingrediënten zorgt voor een echte smaakexplosie bij het drinken van deze geweldige virgin margarita.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept spicy virgin margarita

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Snijd een plakje uit de limoen en snijd in tweeën. Pers de rest van de limoen uit. Maak de rand van de glazen nat met limoensap en dip deze in de kristalsuiker. Maak een inkeping in de limoenplakjes en plaats deze op de rand van de glazen. Herhaal dit met 2 ringetjes jalapeño.
2
Pureer met een staafmixer de gember, agavesiroop, limoensap en 20 ml ananassap tot een gladde puree. Gebruik een fijne zeef om de gemberpulp van het sap te scheiden. Druk de gemberpulp met de bolling van een lepel uit tegen de zeef. De pulp die overblijft kun je weggooien.
3
Meng het gembermengsel, bruisend water, resterende ananassap, appelazijn, 4 ijsklontjes en het limoenblaadje in de cocktailshaker. Vul de glazen met de overige ijsklontjes en schenk de margarita over het ijs.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

  Voedingswaarden

  Per 1 persoonsportie

  Voedingswaarden

  Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

  Vind je dit leuk?

  Gemaakt door Eatertainment

  Delen via