Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Snijd een plakje uit de limoen en snijd in tweeën. Pers de rest van de limoen uit. Maak de rand van de glazen nat met limoensap en dip deze in de kristalsuiker. Maak een inkeping in de limoenplakjes en plaats deze op de rand van de glazen. Herhaal dit met 2 ringetjes jalapeño.
2
Pureer met een staafmixer de gember, agavesiroop, limoensap en 20 ml ananassap tot een gladde puree. Gebruik een fijne zeef om de gemberpulp van het sap te scheiden. Druk de gemberpulp met de bolling van een lepel uit tegen de zeef. De pulp die overblijft kun je weggooien.
3
Meng het gembermengsel, bruisend water, resterende ananassap, appelazijn, 4 ijsklontjes en het limoenblaadje in de cocktailshaker. Vul de glazen met de overige ijsklontjes en schenk de margarita over het ijs.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Dranken & cocktails

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via