Snijd een plakje uit de limoen en snijd in tweeën. Pers de rest van de limoen uit. Maak de rand van de glazen nat met limoensap en dip deze in de kristalsuiker. Maak een inkeping in de limoenplakjes en plaats deze op de rand van de glazen. Herhaal dit met 2 ringetjes jalapeño.
2
Pureer met een staafmixer de gember, agavesiroop, limoensap en 20 ml ananassap tot een gladde puree. Gebruik een fijne zeef om de gemberpulp van het sap te scheiden. Druk de gemberpulp met de bolling van een lepel uit tegen de zeef. De pulp die overblijft kun je weggooien.
3
Meng het gembermengsel, bruisend water, resterende ananassap, appelazijn, 4 ijsklontjes en het limoenblaadje in de cocktailshaker. Vul de glazen met de overige ijsklontjes en schenk de margarita over het ijs.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.