Deze sushi taco’s zijn een liefdesbaby tussen de Japanse en de Mexicaanse keuken. Een heerlijk borrelhapje met een vulling van rijst, zalm, avocado en radijs. In dit heerlijke recept komen alle smaken mooi samen!
Ben jij een liefhebber van verse zalm? Met deze vissoort kan je naast lekkere lunch recepten of heerlijke recepten voor het avondeten ook smakelijke borrelhapjes maken! Zalm geeft je borrelhapje nét die extra luxe touch. Of je het nu verwerkt in een wrap, serveert als sashimi of toevoegt aan een dip, met zalm kan je alle kanten op!
Eén van die borrelhapjes die je bijvoorbeeld kan maken zijn deze sushi taco’s met zalm. Het ziet er niet alleen lekker uit, het ís ook superlekker. Met maar 20 minuten van je tijd maak je al dit bijzondere borrelhapje. Deze rijstnacho’s met zalm sashimi is nog zo’n borrelhapje waar je je tafelgasten mee verrast! De rijstvellen frituur je knapperig en vul je vervolgens met verse zalm sashimi en een salade recept van radijs en komkommer. Lekker als snack, maar ook heerlijk om te serveren als sushi gerecht bij je andere sushihapjes!
Wil je eens iets anders proberen? Ga dan voor gerookte zalm tzatziki. Deze frisse dip staat in 10 minuten al op tafel en is lekker om te serveren met brood als ciabatta of knapperige crackertjes. Maak de zalm tzatziki compleet met een goed glas witte wijn en proost op een heerlijke dag! Ook lekker: gevulde eieren met vismousse, dille en viseitjes. We geven de klassieke gevulde eieren een verrassende twist. Ook fijn: het staat al in 20 minuten op tafel. Wil je echt uitpakken? Voeg er dan wat kaviaar aan toe en proost met champagne!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment