Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat een beetje afkoelen.
2
Snijd de zalm in blokjes. Snijd de limoen doormidden. Pers het sap uit ½ van de limoen en snijd de overige limoen in partjes. Mix de zalm met ½ van het limoensap, ½ van de srirachamayonaise en de sojasaus in een kom en zet koel.
3
Doe de bloem samen met de maïzena, het bruisend water, ei en zout in een kom en roer met een garde door elkaar.
4
Verwarm de frituurolie in de frituurpan. Knip de norivellen in vierkanten van ongeveer 15 bij 15 cm. Haal telkens één zijde van de norivellen door het beslag en leg dat in de hete olie met de beslagkant naar beneden. Frituur tot het beslag knapperig en goudbruin is. Haal uit de pan, buig de norivellen onmiddellijk om tot een taco en laat uitlekken op een rekje of een vel keukenpapier.
5
Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijs in plakjes.
6
Vul de sushi taco’s met de rijst, zalm, avocado en radijs. Pluk de blaadjes van de koriander. Garneer de taco’s met de overige srirachamayonaise, sesamzaadjes en koriander. Serveer de limoenpartjes bij de sushi taco’s.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.