Print opties

Sluiten

Tuna melt borrelbrood

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180˚C. Snijd de augurkjes fijn.
2
Laat de tonijn uitlekken en meng met yogonaise, tomatenketchup, kappertjes en de augurken voor een tonijnsalade. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd het brood in achten, maar snijd niet helemaal door. Vul de inkepingen met plakken kaas. Verdeel de tonijnsalade tussen de kaas en top af met geraspte cheddarkaas.
4
Bak het tuna melt borrelbrood gedurende 10 tot 15 min. in de oven totdat de kaas helemaal gesmolten is.
5
Snijd de lente-uitjes in ringetjes en garneer over het borrelbrood. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.