Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes en snijd de appel in plakjes.
2
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de kebab naar keuze krokant. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza’s in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.
3
Beleg de Turkse Pizza met de kebab en verdeel hier een handje ijsbergsla over. Beleg met de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijven en appel.
4
Top naar smaak af met pittige knoflooksaus en shoarmasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer warm. Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet!
Turkse Pizza met kebab
Turkse Pizza met kebab

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via