Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Turkse Pizza met kebab

Turkse pizza, oftewel Lahmacun, staat bekend om de knapperige bodem met gehakt, ui, tomaat en paprika. Met kant-en-klaar Street Food Pizza’s zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Deze variant toppen we royaal met kebab, verse groenten en stukjes appel. Verfrissing nodig voor erna? Neem een Smint Peppermint!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept turkse pizza met kebab

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de ijsbergsla fijn, de rode ui in halve ringen, de rode paprika in reepjes en de komkommer in plakjes. Halveer de tomaatjes en snijd de appel in plakjes.
2
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de kebab naar keuze krokant. Verwarm ondertussen de Turkse Pizza’s in 3 à 5 min. in een koekenpan zonder olie.
3
Beleg de Turkse Pizza met de kebab en verdeel hier een handje ijsbergsla over. Beleg met de rode ui, tomaatjes, komkommer en rode paprika. Top de Turkse Pizza af met zwarte olijven en appel.
4
Top naar smaak af met pittige knoflooksaus en shoarmasaus. Vouw de Turkse Pizza dicht en serveer warm. Vergeet na het eten de Smint Peppermint niet!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via