Vegetarische Gratin Met Wintergroenten (2)
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Vegetarische gratin met wintergroenten

Fan van de klassieke aardappelgratin? Maak dan zeker eens deze vegetarische gratin met wintergroenten. Een vullend gerecht uit de oven boordevol groenten met een krokant laagje kaas. Lekker tijdens deze koude winterdagen!

Mijn menu planner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten

Recept vegetarische gratin met wintergroenten

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de pastinaak en wortelen in stukjes. Kook de stukjes pastinaak en wortel in ca. 8 min. beetgaar.
2
Klop het ei los en meng met de room, voeg hier 2/3 van de geraspte kaas aan toe. Breng op smaak met een snufje nootmuskaat en flink wat peper en zout.
3
Giet de pastinaak, wortels af en leg in een ovenschaal samen met de aardappelpartjes. Giet het roommengsel over de groenten en strooi de overige geraspte kaas over het gerecht. Bak de gratin in ca. 30 min. in de oven goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via