Zalm Met Limoen Kokossaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Zalm met limoen-kokossaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snipper de knoflook en ui fijn en kneus de sereh. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
2
Verhit in een koekenpan de helft van de olie en bak de knoflook en de ui glazig. Voeg de sereh, kokosmelk, peultjes en het limoensap toe en breng op smaak met (roze) peper en zout. Roerbak dit voor 5 min. tot de peultjes gaar zijn. Haal de sereh uit de saus.
3
Verhit in een tweede koekenpan de resterende olie en bak de zalmfilets 4 à 7 min. op de huid. Serveer de rijst samen met de limoen-kokossaus en de zalmfilet.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Johanna
Lisa van Eatertainment
Johanna
Belinda van Eatertainment
Kevin
Belinda van Eatertainment
Joost
Belinda van Eatertainment
Els van Overbeek
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Rijst
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via