Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten rode paprika chutney
Ingrediënten druivencompote
Ingrediënten pittige appelcompote
Bereidingstijd
1u 0min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
1u 0min
1
Doe de rode peper, paprika, wijnazijn, de helft van de ui, zout en kristalsuiker in een pan en laat 30 minuten sudderen op laag vuur. Blend de chutney grof en laat inkoken tot de gewenste dikte.
2
Bak ondertussen de overgebleven ui zachtjes glazig in een koekenpan met de olijfolie. Voeg bruine suiker toe en karameliseer 5 minuten. Roer de uien door de chutney.
3
Doe de druiven met wijn, kaneel en honing in een pan, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Los de maïzena op in 1 eetlepel water en voeg toe aan compote.
5
Doe de appels met het sap in een pan, breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
6
Haal de compote van het vuur, meng de sambal en de bosui er doorheen en breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer de chutney en de compote in glaasjes of bakjes op een kaasplankje.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Ensel
Belinda van Eatertainment
Alice
Jennifer van Eatertainment
Alice

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via