Print opties

Sluiten

Zelfgemaakte chutney en compotes

Bereidingstijd
1u 0min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten rode paprika chutney
Ingrediënten druivencompote
Ingrediënten pittige appelcompote
1
Doe de rode peper, paprika, wijnazijn, de helft van de ui, zout en kristalsuiker in een pan en laat 30 minuten sudderen op laag vuur. Blend de chutney grof en laat inkoken tot de gewenste dikte.
2
Bak ondertussen de overgebleven ui zachtjes glazig in een koekenpan met de olijfolie. Voeg bruine suiker toe en karameliseer 5 minuten. Roer de uien door de chutney.
3
Doe de druiven met wijn, kaneel en honing in een pan, breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen.
4
Los de maïzena op in 1 eetlepel water en voeg toe aan compote.
5
Doe de appels met het sap in een pan, breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
6
Haal de compote van het vuur, meng de sambal en de bosui er doorheen en breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer de chutney en de compote in glaasjes of bakjes op een kaasplankje.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.