Slawraps Met Hoisinkip En Groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Slawraps met hoisinkip en groenten

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Bereid de marinade door de hoisinsaus te mengen met srirachasaus, sojasaus en gember. Meng het geheel goed door elkaar.
2
Snijd de kip in dunne reepjes van ongeveer 3 cm lang en breng op smaak met peper en zout. Bak de kipreepjes in een koekenpan totdat ze gaar en lichtbruin gekleurd zijn. Haal de kipreepjes uit de pan en meng met de marinade. Laat staan tot het moment van serveren.
3
Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de radijsjes in dunne plakjes. Snijd de stronk van de little gem en maak de bladeren los. Was ze goed, droog af en leg 8 bladeren op een schaal. Gebruik alleen de bladeren die stevig en compact zijn en bewaar de overige bladeren voor een salade.
4
Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken. Maak een vermicellidressing door het limoensap te mengen met vissaus en gembersiroop. Meng de helft door de mihoen en bewaar de andere helft als dip.
5
Hak de pinda’s fijn. Verdeel over ieder blad little gem wat wortel, mihoen, komkommer en gemarineerde kip. Top af met radijs, pinda’s, witte sesamzaadjes, koriander en munt. Serveer met de overgebleven dip.
Slawraps met hoisinkip en groenten
Hard seltzer en Slawraps met hoisinkip en groenten

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip

Gemaakt door Eatertainment

Delen via