Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de cherrytomaatjes in een ovenschaal, besprenkel met wat olijfolie en pof ze gedurende 10 min. in de oven. Verwarm de pitabroden de laatste 2 min. bij de tomaatjes in de oven.
2
Spoel de vongole enkele malen om met koud water en verwijder de kapotte schelpen. Zet apart.
3
Verwarm de olie in een pan en bak de currypasta kort aan zodat deze begint te geuren. Voeg de groentemix toe, schud het geheel een paar keer om en rasp de limoen boven de groenten. Bewaar de limoen. Voeg de vongole en kokosmelk toe, roer snel door en doe gelijk de deksel op de pan.
4
Laat het geheel 5 min. koken totdat de schelpen opengaan. Haal de schelpen die niet open zijn gegaan uit de pan en gooi weg. Snijd de limoen in partjes.
5
Serveer de vongole in een schaal met limoenpartjes, verse koriander, gepofte tomaatjes en pitabrood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Weekdieren
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Italiaans
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via