Babi Pangang Buns
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Babi pangang buns

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de pistolets af in 8 à 10 min. Meng de five spices powder met zout, peper, komijnpoeder, rietsuiker en paprikapoeder. Marineer de speklappen in het kruidenmengsel. Verhit olie in een koekenpan en bak de speklappen gaar en knapperig.
2
Snijd de knoflook en de ui fijn. Verhit olijfolie in een steelpannetje met dikke bodem. Fruit de knoflook, ui en gember aan. Blus het geheel af met water, chilisaus, citroensap, ketchup en sambal. Laat het geheel 10 à 15 min. inkoken tot de saus ingedikt is.
3
Snijd de mini komkommers in plakjes. Snijd de pistoletjes open. Beleg ze met de knapperige speklappen en besmeer rijkelijk met de zelfgemaakte babi pangang saus.
4
Serveer de broodjes met plakjes komkommer, atjar en gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Liesbeth
Lisa van Eatertainment
Ernie
Lisa van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Chinees
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via