Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het brood aan de bovenkant om de 3 cm in de lengte in, maar niet helemaal door. Snijd het brood haaks hierop (in de breedte) nogmaals aan de bovenkant in, zodat er een ruitpatroon ontstaat.
2
Pers of snijd de knoflook fijn. Smelt de boter in een steelpan, voeg de knoflook toe aan de gesmolten boter en laat iets afkoelen.
3
Snijd de mozzarella in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter. Meng de mozzarella en de fijngesneden peterselie met de geraspte kaas. Vul het brood met het kaasmengsel. Schenk de knoflookboter over het gevulde brood en bestrooi met zout naar smaak.
4
Leg het brood op een stuk bakpapier op een ovenplaat. Leg het brood hierop en bak 12 á 15 min. in het midden van de oven.
5
Haal het brood uit de oven en plaats op een serveerplank.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.