carpaccio-wraps
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Carpaccio-wraps met truffelmayonaise

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verwarm de wraps 30 sec. per kant in een droge koekenpan op hoog vuur.
2
Meng de hüttenkäse met de truffelmayonaise. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
3
Verdeel de truffelmayonaise met hüttenkäse over de wraps. Beleg de wraps vervolgens met de gemengde sla, carpaccio, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Strooi als laatste de Parmezaanse kaas en croutons over het geheel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Soort
Wraps & Tortilla's
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via