carpaccio-wraps
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Carpaccio-wraps met truffelmayonaise

Deze supersnelle carpaccio-wraps met truffelmayonaise staan binnen 10 minuten op tafel. Voor dit gerecht gebruiken we alle ingrediënten uit het klassieke carpacciogerecht. Natuurlijk mogen truffelmayonaise, pijnboompitten en kaas niet ontbreken. Lekker om te serveren als uitgebreide lunch of bij de borrel.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

3 personen
Ingrediënten

Recept carpaccio-wraps met truffelmayonaise

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verwarm de wraps 30 sec. per kant in een droge koekenpan op hoog vuur.
2
Meng de hüttenkäse met de truffelmayonaise. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
3
Verdeel de truffelmayonaise met hüttenkäse over de wraps. Beleg de wraps vervolgens met de gemengde sla, carpaccio, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Strooi als laatste de Parmezaanse kaas en croutons over het geheel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via