Chili Sin Carne Met Zoete Aardappel
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Chili sin carne met zoete aardappel

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Kook de zoete aardappelen voor 5 minuten in ruim kokend water en giet ze af. Snipper de ui en de knoflookteentjes fijn. Snijd de paprika en tomaten in gelijke blokjes.
2
Verhit de olijfolie in de pan en doe hier de ui en de knoflook bij. Voeg de uitgelekte zoete aardappelblokjes en paprikablokjes toe aan de ui en knoflook en roerbak voor 2 min. Voeg de tomatenblokjes en de tomatenpuree gelijktijdig toe en breng de tomatensaus op smaak met komijn, chilivlokken, zout, peper, koriander en kaneel. Voeg de mais en kidneybonen toe en breng aan de kook.
3
Kook ondertussen de bloemkoolrijst volgens aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de pit en de schil van de avocado en snijd in plakjes voor de garnering. Snijd de verse koriander fijn en de limoen in partjes.
4
Giet de bloemkoolrijst af en serveer met de chili sin carne, dresseer het bord met verse koriander, limoenpartjes en de avocadoplakjes.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Paul
    Sebastiaan van Eatertainment

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Hoofdgerechten
    Cuisine
    Mexicaans
    Soort
    Rijst
    Voorkeuren
    Vrij van vis
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via