Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Saus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de selderij fijn, snipper de ui, snijd de prei in ringen en de champignons in plakjes.
2
Verhit een koekenpan met olie op middelhoog vuur en bak de ui, prei en champignons voor 4 min. Voeg vervolgens het selderijblad en de surimiflakes toe en schep om.
3
Kluts de eieren en voeg samen met de sojasaus en peper toe aan de pan. Roer met een spa-tel zachtjes tot het ei enigszins gaat stollen. Zet het vuur zo laag mogelijk, roer niet meer en plaats een deksel op de pan. Laat het geheel staan tot de bovenkant bijna volledig gestold is.
4
Verwarm ondertussen de tomatenketchup, chilisaus, sesamolie, sojasaus, gembersiroop en water in steelpan op laag vuur voor de saus. Roer zachtjes door en laat warm worden.
5
Vouw de omelet dubbel en serveer de saus op de foe yong hai.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Soja
  • Vis
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Chinees
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via