Print opties

Sluiten

Foe yong hai met surimi

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Saus
1
Snijd de selderij fijn, snipper de ui, snijd de prei in ringen en de champignons in plakjes.
2
Verhit een koekenpan met olie op middelhoog vuur en bak de ui, prei en champignons voor 4 min. Voeg vervolgens het selderijblad en de surimiflakes toe en schep om.
3
Kluts de eieren en voeg samen met de sojasaus en peper toe aan de pan. Roer met een spa-tel zachtjes tot het ei enigszins gaat stollen. Zet het vuur zo laag mogelijk, roer niet meer en plaats een deksel op de pan. Laat het geheel staan tot de bovenkant bijna volledig gestold is.
4
Verwarm ondertussen de tomatenketchup, chilisaus, sesamolie, sojasaus, gembersiroop en water in steelpan op laag vuur voor de saus. Roer zachtjes door en laat warm worden.
5
Vouw de omelet dubbel en serveer de saus op de foe yong hai.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.