Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de olie in een pan of frituur tot 190°C. Voeg de bloem, zout, peper en eidooiers toe aan een beslagkom. Klop met een garde tot een glad beslag. Giet het bier langzaam door het beslag en klop totdat het de dikte van vloeibare slagroom heeft.
2
Breek de kabeljauwhaas in stukjes. Snijd 2 cm van de steel van de bimi (ook wel aspergebroccoli) af en snijd de surimi sticks in stukjes. Haal vervolgens de stukjes kabeljauw, ansjovis, bimi en stukjes surimi sticks door het beslag. Doe dit met beleid en zorg dat de laag beslag om de vis niet te dik is. Frituur de vis niet allemaal in een keer, maar steeds in delen voor ongeveer 3 min., tot het goudbruin is.
3
Rasp de helft van de citroenschil (zest) en pers het sap uit. Snijd de andere helft van de citroen in partjes. Meng de mayonaise met het sap en zest van de citroen.
4
Serveer de vis met de saus, citroen partjes en zout naar smaak.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Bijgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via