Gevuld Paasbroodje Met Tomaat En Ei
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Gevulde paasbroodjes met tomaatjes en ei

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 1,5 cm van de bovenkant van de broodjes af en hol de broodjes uit. Bewaar de bovenkant als decoratie.
2
Smelt de boter in de magnetron of op laag vuur in een pannetje zodat deze vloeibaar wordt. Besmeer vervolgens de binnenkant van de ongebakken broodjes met boter.
3
Halveer de cherrytomaatjes en leg ze op een met bakpapier bekelde bakplaat. Bestrooi met wat zout, peper en Italiaanse kruiden en plaats 10 min. in de oven.
4
Bak de broodjes en de bovenkanten 5 min. mee in de oven op een aparte bakplaat en plaats deze boven de tomaatjes.
5
Schep in ieder broodje ongeveer 6 halve tomaatjes en breek daar bovenop een ei.
6
Plaats de broodjes en de bovenkanten terug in de oven en bak het geheel in 15 à 20 min. gaar. Wanneer de broodjes te bruin worden, kun je deze afdekken met aluminiumfolie.
7
Meng ondertussen de mayonaise met de sriracha saus in een kommetje.
8
Garneer de broodjes met sriracha mayonaise en tuinkers en plaats de bovenkanten schuin op de broodjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie