Gevuld Paasbroodje Met Tomaat En Ei
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde paasbroodjes met tomaatjes en ei

Dit goedgevulde broodje is ideaal voor een paasontbijt, -brunch of –lunch. Een heerlijke variatie op een broodje ei en extra smaakvol dankzij de cherrytomaatjes en sriracha mayonaise.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept gevulde paasbroodjes met tomaatjes en ei

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd 1,5 cm van de bovenkant van de broodjes af en hol de broodjes uit. Bewaar de bovenkant als decoratie.
2
Smelt de boter in de magnetron of op laag vuur in een pannetje zodat deze vloeibaar wordt. Besmeer vervolgens de binnenkant van de ongebakken broodjes met boter.
3
Halveer de cherrytomaatjes en leg ze op een met bakpapier bekelde bakplaat. Bestrooi met wat zout, peper en Italiaanse kruiden en plaats 10 min. in de oven.
4
Bak de broodjes en de bovenkanten 5 min. mee in de oven op een aparte bakplaat en plaats deze boven de tomaatjes.
5
Schep in ieder broodje ongeveer 6 halve tomaatjes en breek daar bovenop een ei.
6
Plaats de broodjes en de bovenkanten terug in de oven en bak het geheel in 15 à 20 min. gaar. Wanneer de broodjes te bruin worden, kun je deze afdekken met aluminiumfolie.
7
Meng ondertussen de mayonaise met de sriracha saus in een kommetje.
8
Garneer de broodjes met sriracha mayonaise en tuinkers en plaats de bovenkanten schuin op de broodjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten
  • Ei
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?