Print opties

Sluiten

Gevuld paasei met pistache cheesecake

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
3u 30min
Totale tijd
4u 0min

Ingrediënten

2 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Smelt de chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Bestrijk de binnenkant van een siliconen paasei-vorm met een dikke laag chocolade. Laat opstijven in de vriezer voor 10 min. Haal uit de vriezer en herhaal deze stap totdat de chocolade op is.
2
Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water en knijp uit. Klop de roomkaas, poedersuiker, vanille-extract en 75 gr pistachepasta tot een romig mengsel. Verwarm 2 el slagroom en voeg de gelatineblaadjes toe. Laat dit smelten. Voeg samen met de overige slagroom bij de pistache cheesecake vulling. Schep de pistache cheesecake vulling in een spuitzak en vul de chocolade eieren met de vulling. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
3
Hak ondertussen de pistachenoten fijn. Smelt de overige pistachepasta. Haal de gevulde chocolade-eieren uit de vorm en garneer met de pistachepasta, pistachenoten, frambozen en muntblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.