Eieren, wat ons betreft onmisbaar tijdens de paasdagen. Gekookt, gebakken maar ook… gevuld! Varieer met heerlijke smaakcombinaties en laat je verrassen door de smaken van Griekenland met ons gevuld eitje ‘Grieks genieten’. Of wat dacht je van de klassieke combinatie roomkaas en zalm in ‘n eitje? En voor een extra romige toets: gevuld eitje ‘Holy guacamole’ met frisse limoen en een beetje pit. Ai caramba!
Op zoek naar meer lekkere borrelhapjes? Bekijk hier onze recepten!
Foodie Judith van My Food Blog leert je in haar workshop verschillende gevulde eieren maken. Check de workshop via de video.
Na het maken van de heerlijke gevulde eieren kun je ze nog 1 dag bewaren in de koelkast. Wil je ze graag later nog een keer eten? Bewaar de vulling dan los in een luchtdichte spuitzak. Op deze manier kun je ze op een later moment af maken!
Om de perfect eieren te koken voor het maken van gevulde eieren kook je ze 10 minuten. Laat ze schrikken door ze onder stromend koud water te houden en pel ze. Hierna kun je ze af maken met de vulling en zijn ze klaar om op te eten!
Gevulde eieren kun je makkelijk een dag van tevoren maken. Het lekkerst is wel om de vulling en de eitjes apart te houden. Bewaar de vulling in een luchtdichte spuitzak of in een afgedekte bewaardoos, dan kun je ze de volgende dag af maken!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment