Print opties

Sluiten

Gevulde eieren

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten Grieks genieten
Ingrediënten Zalige zalm
Ingrediënten Holy guacamole
Extra benodigdheden
1
Kook in 10 minuten de eieren hard. Laat ze schrikken onder stromend koud water en pel ze. Zalige zalm tip: Wil je dat je eieren een mooi roze randje hebben? Meng dan bietensap en azijn en laat hier de gepelde hele eieren 45 minuten in intrekken.
2
Halveer de eieren en haal het eigeel uit de eieren. Spoel ze eventueel nog om zodat de eieren er netjes uitzien.
3
Grieks genieten: Doe het eigeel in een kommetje. Meng met de feta, mayonaise, platte peterselie en dille en prak met een vork tot een egaal mengsel. Is het nog te kruimelig? Voeg dan extra mayonaise toe. Roer tot slot de olijven er doorheen. Zalige zalm: Doe het eigeel in een kommetje. Meng met cream cheese, mosterd en prak tot een glad geheel. Knip of snijd de bieslook in kleine stukjes en roer de zalmsnippers en bieslook door het eimengsel. Holy guacamole: Doe het eigeel in een kommetje. Halveer de avocado en schep de avocado uit de schil met een lepel. Voeg limoensap en knoflook toe en breng op smaak met zout. Prak tot een glad geheel samen met het eigeel. Vind je het niet glad genoeg? Voeg dan yoghurt toe.
4
Schep met een lepel de vulling in een spuitzak. Spuit de halve eieren vol met het mengsel en top met een plakje olijf (Grieks genieten), extra bieslook (Zalige zalm) of een ringetje rode peper (Holy guacamole).
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.