Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas

Op zoek naar een lekker borrelhapje? Deze gevulde snackpaprika’s met geitenkaas zijn supersimpel om te maken en staan binnen 20 minuten op tafel. Ideaal wanneer je bezoek krijgt, maar niet uren in de keuken wil staan.

Mijn menu planner

Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten

Recept gevulde snackpaprika’s met geitenkaas

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Leg de halve paprika’s met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Meng de geitenkaas met de helft van de honing en breng op smaak met peper en zout. Schep de geitenkaas in een spuitzak en vul de paprika’s met de geitenkaas.
3
Besprenkel de overige honing over de paprika’s. Bak de paprika’s gedurende 10 min. in de oven. Hak de peterselie fijn en strooi dit vlak voor serveren over de paprika’s.

Borrelhapjes maken

Als je bezoek krijgt, is het leuk om hen te verrassen met een lekker borrelhapje. Tegenwoordig kun je ze kant-en-klaar kopen in de supermarkt, maar zelf borrelhapjes maken is eigenlijk veel leuker (en vaak ook lekkerder)! Deze gevulde snackpaprika’s zijn daar een goed voorbeeld van, maar op onze website vind je nog veel meer lekkere borrelhapjes om zelf te maken. Deze köfte balletjes in tomatensaus passen perfect op een Midden-Oosterse borrelplank. Of probeer deze bladerdeeghapjes met rode pesto en cheddar eens. Perfect wanneer je eens een verrassend borrelhapje op tafel wil zetten.

Op onze receptenpagina geven we nog veel meer inspiratie voor het maken van je eigen borrelhapje. Ga zelf eens lekker aan de slag!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via