Print opties

Sluiten

Gevulde snackpaprika’s met geitenkaas

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en haal de zaadlijsten eruit. Leg de halve paprika’s met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Meng de geitenkaas met de helft van de honing en breng op smaak met peper en zout. Schep de geitenkaas in een spuitzak en vul de paprika’s met de geitenkaas.
3
Besprenkel de overige honing over de paprika’s. Bak de paprika’s gedurende 10 min. in de oven. Hak de peterselie fijn en strooi dit vlak voor serveren over de paprika’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.