Hachee met rode kool en aardappelpuree
Niveau
Gemiddeld
Tijd
35 min

Hachee met rode kool en aardappelpuree

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
2u 30min
Totale tijd
3u 5min
1
Verwarm de oven voor op 130°C. Snijd de runderriblappen in blokjes van 1x1 cm. Pel en snijd de ui in halve ringen.
2
Verhit 1/3 van de boter in een braadpan en bak het vlees rondom aan. Laat braden tot het vocht weg is. Voeg de ui en mosterd toe en bak mee voor 2 min. Voeg het bier, bouillon en laurier toe aan de pan. Kruimel de ontbijtkoek over het geheel. Roer door en plaats in de oven voor 3 uur.
3
Schil in de laatste 30 min. van de oventijd de aardappelen en snijd in parten. Breng water aan de kook in een pan en kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af en stamp fijn. Voeg de resterende boter, zout en melk toe en roer door.
4
Bereid de rode kool volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Serveer de hachee met de rode kool en aardappelpuree.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Aardappel
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via