Verwarm de oven voor op 130°C. Snijd de runderriblappen in blokjes van 1x1 cm. Pel en snijd de ui in halve ringen.
2
Verhit 1/3 van de boter in een braadpan en bak het vlees rondom aan. Laat braden tot het vocht weg is. Voeg de ui en mosterd toe en bak mee voor 2 min. Voeg het bier, bouillon en laurier toe aan de pan. Kruimel de ontbijtkoek over het geheel. Roer door en plaats in de oven voor 3 uur.
3
Schil in de laatste 30 min. van de oventijd de aardappelen en snijd in parten. Breng water aan de kook in een pan en kook de aardappelen in 15 min. gaar. Giet af en stamp fijn. Voeg de resterende boter, zout en melk toe en roer door.
4
Bereid de rode kool volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Serveer de hachee met de rode kool en aardappelpuree.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.