Kip kerrie met rijst
Niveau
Beginner
Tijd
30 min

Kip kerrie met rijst

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Pel en snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Verhit de roomboter in een pan en fruit de ui. Voeg de kip toe en bak in 5 min. goudbruin.
2
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 14 min. gaar.
3
Voeg het kerriepoeder, water en bouillonblokje toe aan de kip en kook 10 min. op middelhoog vuur. Roer de crème fraîche door de kip en laat nog 10 min. indikken. Voeg vervolgens de ananas toe aan de kip kerrie.
4
Snijd de limoen in partjes. Serveer de kip kerrie met de rijst, sperziebonen en limoenpartjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Fenje
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via