Print opties

Sluiten

Kip kerrie met rijst, ananas en crème fraiche

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Verhit de roomboter in een pan en fruit de ui. Voeg de kip toe en bak in 5 min. goudbruin.
2
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een pan met water aan de kook en kook de sperziebonen in 14 min. gaar.
3
Voeg het kerriepoeder, water en bouillonblokje toe aan de kip en kook 10 min. op middelhoog vuur. Roer de crème fraîche door de kip en laat nog 10 min. indikken. Voeg vervolgens de ananas toe aan de kip kerrie.
4
Snijd de limoen in partjes. Serveer de kip kerrie met de rijst, sperziebonen en limoenpartjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.