Lasagne Met Geitenkaas En Spinazie
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min

Lasagne met geitenkaas en spinazie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan Voeg hier de champignons bij en bak 5 min. mee, voeg dan de spinazie toe totdat deze is geslonken. Voeg als laatst de ricotta toe en meng tot een dikke saus.
2
Schep 1/3e van het spinaziemengsel in een ovenschaal (17x24 cm). Verkruimel hier 1/3e van de geitenkaas over en leg hier de lasagnebladen op. Herhaal dit totdat de schaal vol is. Verdeel hierover de gehakte walnoten en bak de lasagne 30 min. in de oven. Garneer met wat rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

maria
Jennifer van Eatertainment
Martijn
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Balans
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via