Deze lasagne is niet alleen heel makkelijk te maken, de combinatie van geitenkaas, spinazie en walnoten is ook nog eens heerlijk! Kies dus eens voor vegetarisch en maak deze eenvoudige lasagne binnen een handomdraai.
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan Voeg hier de champignons bij en bak 5 min. mee, voeg dan de spinazie toe totdat deze is geslonken. Voeg als laatst de ricotta toe en meng tot een dikke saus.
2
Schep 1/3e van het spinaziemengsel in een ovenschaal (17x24 cm). Verkruimel hier 1/3e van de geitenkaas over en leg hier de lasagnebladen op. Herhaal dit totdat de schaal vol is. Verdeel hierover de gehakte walnoten en bak de lasagne 30 min. in de oven. Garneer met wat rucola.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment