Limburgs zuurvlees met frietjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
50 min

Limburgs zuurvlees met frietjes

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
Bereidingstijd
50 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 50min
1
Smelt de boter in een pan met de olie. Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 2,5 cm en bak het vlees rondom bruin.
2
Voeg vervolgens het water, de azijn, laurierblaadjes en kruidnagels toe. Laat het vlees 2 uur op laag vuur sudderen.
3
Haal het vlees met behulp van een schuimspaan uit de pan en verwijder de laurierblaadjes en kruidnagel. Verkruimel de ontbijtkoek boven de pan en voeg de appelstroop toe. Kook 20 min. totdat de ontbijtkoek is opgelost en de saus goed gebonden is.
4
Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met het vlees en de saus.
Wijntip van Yves

Chardonnay

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via